Cashback & Shopping Points

  • 5% + 5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Граѓаните се здружуваат во Здружението за развој на информатичко општество ИНФОРМАК заради вршење на дејности и активности за негување, популаризација и унапредување на информатиката и нејзината примена, подобрување на својот статус и статусот на информатиката во општеството, како и за задоволување на потребите од стручни лица и стручна помош во институциите и органите во државата.
Здружението за развој на информатичко општество ИНФОРМАК постои од 2007 година со цел да им овозможи на сите граѓани доближување до она што значи модернизација и компјутеризација во сите сфери од нивниот општествен живот.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од INFORMAK?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.