Tibetsko Sovrshenstvo

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

TianDe е руска компанија, во чии производи се користат екстракти од растенија и билки, одгледувани во еколошки средини: Тибет и Алтај, кои се собират од специјално обучени луѓе во строго одреден период, според Лунарниот календар.
Палетата на производи е поделена на нега на здравје и убавина. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Tibetsko Sovrshenstvo?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.