Geo Mreza Skopje (Гео Мрежа)

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Гео Мрежа постои на пазарот од 2008 година. 
Гео Мрежа е друштво кое нуди геодетски услуги и врши услуги за проценка на недвижности. 

Услугите вклучуваат изработка на геодетски елаборати за секоја намена; друштвото врши работи од инженерска геодезија со различна точност, за потребите на градежништвото, индустријат, машинството и друго.
За сите услуги друштвото поседува валидни лиценци и сертификати.


 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Geo Mreza Skopje (Гео Мрежа)?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.