Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Најголем избор на канцелариски мебел, односно најголем избор со најдобри цени.

Ние Ви нудиме гарнитури, трпезариски маси и столови, канцелариски мебел, барски столови, клуб маси, сигурносни врати.

Бесплатна достава низ цела Македонија.

Повелете и уверете се во нашиот врвен квалитет.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KSK MEBEL?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.