ZLATNO SLAVEJCHE

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Основна цел на Советот за грижи и воспитување на деца на град Скопје е поттикнување , организрање, усогласување и координирање на активностите на ченовите и институциите кои придонесуваат за унапредување на воспитанието и за организирање на грижата за децата за нивниот севкупен развој и заштита на нивните права.

Оваа недела израдувајте ги вашите најмили и заедно со нив посетете го фестивалот ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ. При тоа добијте 2% Cashback и 1 Shopping Point за купените карти на благајната во Вип Арена " Борис Трајковски " или пак резервирајте го вашиот билет на контакт тел.број 077 893687.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ZLATNO SLAVEJCHE?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.