Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

БРЗИ И ЕДНОСТАВНИ НАРАЧКИ преку каталог, онлине, телефон, емаил, факс, или Вашиот бизнис асистент.
ГАРАНТИРАНА ЗАШТЕДА ОД НАЈМАЛКУ 30% во вкупните трошоци за набавка на сите потреби во Вашата канцеларија.
ЛИЧЕН БИЗНИС АСИСТЕНТ за помош при нарачките, кој во секое време со професионален однос е на располагање на Клиентот. 
ОНЛИНЕ СЛЕДЕЊЕ НА ДВИЖЕЊЕТО НА ВАШИТЕ ПРАТКИ во реално време, со што точно ќе имате информација кога ќе Ви биде доставена Вашата пратка.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Nova Office?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.