Cashback & Shopping Points

  • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1,5% Cashback Валиден од 22.3.2023 до 31.3.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Na stogiot centar vo Negotino, sproti Stokovnata kukja, kaj nas mozete na najdete najkvalitetno i izvajano vo najubavi modeli zlato, srebro, swarovski, casovnici so najpovolni ceni, obleka za najmalite i za vozrasnite.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Zlatara Rizinov?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.