DISKONT KAJ ZLATE

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 07:00 - 21:00
  Недела 07:00 - 13:00
 • Контакт
 • Продажно место на Ваучери
   
 • ID на Трговски Партнер
  36301496

Опис


Дисконт КАЈ ЗЛАТЕ лоциран на улица Кузман Јосифовски 88 веднаш наспроти Месна Заедница Стево Патако работи веќе две години на оваа локација и веќе е член на фамилијата срекни и задоволни клиенти во CASHBACK семејството.
Со традиција од 1993 година  Дисконт  КАЈ ЗЛАТЕ работи во областа на трговијата во големопрджната и малопродажната мрежа со храха,пијалоци, прехрамбени и хемиски производи.Има љубезен персонал и одлична услуга.Нашето мото е задоволни и срекни купувачи кои во Дискот КАЈ ЗЛАТЕ ке добијат максимум услуга за своите пари.
Известување:При плаќање со кредитна картичка предностите од Cashback неважат!!!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од DISKONT KAJ ZLATE?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.