Modno Studio LeBrand

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Le Brand e моден бренд којшто постои повеќе од шест години.Препознатливиот и впечатлив дизајнерски печат,внимателно одбраните материјали ,високиот квалитет на изработка и вниманието посветено на деталите се вредностите врз коишто се базираме кога работиме за вас.
 Нашата посветеност е поттикната од константната визија и градењето на нови концепти за работење. Освен постојаното работење на нови колекции и со  клиенти
Во Le Brand имаме курсеви базични и напредни  по моделирање,кроење и шиење,како и фриланс услуги кон други дизајанери или претприемачи,како што се продажба на дизајни,изработка на кроеви,нивно дигитализирање и градирање,изработка на прототип колекции или поединечни парчиња облека.
Le Brand se
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Modno Studio LeBrand?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.