Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Ние Ви нудиме огромен избор на најпознати марки на патики по поволни цени. Без разлика дали барате ПРВО КЛАСНО ОВЧО СИРЕЊЕ, кај нас ќе пронајдете сѐ што Ви е потребно. Ние ја имаме најдобрата понуда. Дали планинарите со задоволство? Сосема е сеедно со кој спорт се занимавате бидејќи во нашата продавница секогаш ќе ја пронајдете вистинската храна за вас и тоа по најниска цена. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Centar Zhupa?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.