Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Вик-Дентал е дистрибутер на стоматолошка опрема, потрошен материјал, заботехничка опрема и материјали на повеќе реномирани светски брендови, столбови на светската стоматологија. Дистрибуцијата ја вршиме повеќе од 10 години, оставајки значаен белег на за нашата провфесионалност на територијата на Р.Македонија

Не можете да ја најдете вашата нарачка од VIK-DENTAL?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.