Cashback & Shopping Points

  • Само членови може да ги видат предностите од пазарувањето
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Нашата фирма има 20 годишно искуство во превоз на патници, во и надвор од Македонија. Располагаме со возила од различни категории (автобуси, минибуси, комбиња и автомобили), со кои што можеме да одговориме брзо и квалитетно на вашите барања.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од DE-KA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.