Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Недела 08:00 - 22:00
 • Локалниот сервис за испорака

 • Контакт
  Аптека ХИГИЈА Кавадарци
  tel: + 389 43 400 445
  mob: + 389 78 394 002
  Аптека ХИГИЈА Росоман
  tel: +389 43 441 575
  mob: +389 78 394 003
 • ID на Трговски Партнер
  36301429
 • Card Pick Up
  Можете да получите от този партньор myWorld Card от тип кредитна карта.

Опис

Аптеки ХИГИЈА со две локации, една во центарот на Кавадарци на ул.Илинденска бр.12 и другата во Росоман на ул.Пролетерска бб.
Денес после 25 години постоење може да се пофали со стручност и посветеност кон своите пациенти. Стручните и љубезни тимови на нашите аптеки ќе Ви овозможат совети за Вашето здравје на најпрофесионален начин.
Нашата визија е добра услуга и посветеност кон Вашето здравје.
Дозволете ние да се грижиме за Вашето здравје и да ја добиеме Вашата лојалност. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Apteka HIGIJA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.