Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Виа Фарм Охрид аптеките претставуваат дел од ланецот аптеки Виа Фарм Вевчани. Со своето искуство и знаење во секое време ќе ви помогнат да направите правилен избор на вашиот лек, витамини, козметика, ортопедски помагала, бебешка храна.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Apteki VIA FARM?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.