APTEKA KAMELIJA Kavadarci

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


Постоиме на пазарот 24 години секогаш сме достапни за нашите пациенти и информации од страна на дипломирани фармацевти,Аптеката Камелија се наоѓа во центарот на Кавадарци, пред првиот триаголник .

Не можете да ја најдете вашата нарачка од APTEKA KAMELIJA Kavadarci?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.