Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Bodig Company е основана во 2005 година и се занимава со изработка на PVC и алуминиумски системи, стаклени фасади и алуминиумски огради.
Нашето 12 годишно постоење на пазарот и илјадниците задоволни клиенти, се гаранција за врвниот квалитет на нашите производи

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BODIG COMPANY?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.