Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Почитувани Членови,
Членски Предности не се пресметуваат доколку е претходно одобрен Opel попуст.
Ви благодариме на разбирањето.

Опис

Во Олимпиа Моторс можете да добиете предности за следниве услуги и производи:
• Сервисирање на Opel возила 
• Лимаро-фарбарски услуги за сите типови на возила со 100% гаранција за фарбање со оригиналната нијанса на возилото 
• Дополнителни козметички автомобилски услуги: Перење на возила, Полирање на возила, фарови, алуминиумски фелни, Фарбање флеки и мали поправки, Поправка на мали дупки-вдлабнатини 
• Продажба на пневматици 
• Вградување на плински уреди 
• Дополнителна опрема и аксесоари 
• Изнајмување на возила на подолг временски период 
• Редовно одржување на мултибренд возен парк за големи флотни компании.  
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Olympia Motors?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.