Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

АБ ФАРМА се наоѓа во село Возарци, Кавадарци. Истата постои од 2007 година и се занимава со производство на сточна храна. Имено за занимава и со дистрибуција на храна за риби и храна за кучиња од реномираната компанија "Komponenta" од Србија

Не можете да ја најдете вашата нарачка од AB FARMA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.