Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Аптека Алтеа ви нуди се што е потребно за вашето здравје. Имаме голем избор на хербални лекови,комерцијални лекови, лекови од листата на ФЗО, додатоци во исхраната итн. Нашиот стручен тим ви стои секогаш на располагање затоа што вие и вашето здравје сте ни на прво место.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ALTEA FARMACIJA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.