Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Aptekata Blini Pharmacy se naogaat na Ul. Ilindenska br.89 vo Tetovo,. -Izdavame lekovi na recept od pozitivnata lista od Fondot za zdravstvo -Imame cel asortiman na lekovi i pomosni lekoviti sredstva -Medicinski pomagala i kozmetika -Hrana, oprema i bebi kozmetika -Aparati za pritisok, inhalatori i oprema za merenje na seker.

Barnatorja Blini Pharmacy gjenden në Rr. Ilindenska no. 89 në Tetovë. -Japim barna me reçetë nga lista pozitive e Fondit për Shëndetësi -Kemi asortiman të plotë të barërave dhe mjeteve shëruese ndihmëse -Kozmetikë medicinale -Ushqim, pregatitje dhe kozmetikë të foshnjeve -Aparate,inhalatorë dhe aksesorë për matje të sheqerit.

Blini Pharmacy eczanesi Kalkandelen Ilindenska nr.89 adresinde bulunmaktadır,

-Sağlık Fonu pozitif listeden reçeteli ilaçlar satılmaktadır.

-Tüm ilaç ve tıbbi malzemeler

-Tıbbi kozmetik ürünler

-Gıda, donanım ve bebek kozmetik ürünleri

-Şeker ölçme cihazı ve malzemeleri bulunmaktadır.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Blini Pharmacy?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.