Apteka Biofit Skopje

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 2,5 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 08:00 - 21:00
  Сабота 08:00 - 20:00
  Недела 09:00 - 14:00
 • Контакт
  Тел/Црниче +389 2 2735 010
  Тел/Козле +389 2 3082 246
 • ID на Трговски Партнер
  36301331

Услови

Почитувани Членови,
Членските Предности не се евидентираат за купување на лекови кои се на позитивната листа на Фондот за Здравство.
Ви благодариме на разбирањето.

Опис

Аптека Биофит-спаѓа во редот на подобро снабдените аптеки во Скопје. Почитувајќи ги принципите на чесност и етичност во работењето, како и запазувајќи ги предвидените стандарди и пропишаните процедури во дејноста, се залагаме секој поединец соодветно да биде услужен за да ги задоволи своите потреби и барања на ефикасен и ефективен начин.
Посветени на здравјето и убавината!
тел/Црниче-02/ 2735-010
тел/Козле- 02/ 3082-246

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Apteka Biofit Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.