Power Sport System-PSS

Cashback & Shopping Points

 • 3% + 4 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 08:00 - 20:00
  Сабота 08:00 - 15:00
 • Контакт
  ЗАЈЧЕВ РИД
  Телефони:
  +389 2 3069-999
  +389 2 3069-989
  +389 2 3051-855
  Телефон / Факс: +389 2 3069-789
  ПИНТИЈА
  Телефон: +389 2 2771 000
  Тех. Служба: +389 2 2725 555
  УСЈЕ
  Телефон: +389 2 2744 949
  Факс: +389 2 2447-000
  Техничка служба: +389 2 2744 959
  СТРУГА
  +389 46 700 054
  www.pss.com.mk/
 • Интернет / Социјални медиуми
 • ID на Трговски Партнер
  36301325

Опис

Power Sport System е прва приватна станица за технички преглед и регистрација на моторни возила во Република Македонија. Станицата ги исполнува сите национални и меѓународни стандарди за вршење на дејноста: контрола, технички преглед и регистрација на моторни возила. Покрај овие услуги, станицата нуди и голем број на други услуги, редовни при регистрација на вашето возило, а истовремено вклучувајќи и дополнителни услуги за кои можете повеќе да се информирате преку нашата веб-страница.
Power Sport System започна со официјално функционирање на 14.06.2007 година со комплетна професионалност и беспрекорност, подготвена да ги задоволи вашите барања и потреби. Станицата е составена од млад тим на професионалци кои со својата целосна компетентност во секој момент се подготвени да одговорат на вашите потреби.Приматот и целта на персоналот е да ги исполни сите ваши желби, нормално во рамките на дејноста во која е вклучена станицата Power Sport System. 

Главен стремеж на Power Sport System е да изгради пријателска атмосфера и блиска соработка со секој од нашите клиенти. Се надеваме дека ќе бидете комплетно задоволни од понудената услуга, и за било каква помош повторно ќе се обратите на нашиот тим. 

Искрено Ваш,  
Power Sport System 

 

Внимание: Lyoness предностите се евидентираат само за износот за услугата за технички преглед на Вашето возило

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Power Sport System-PSS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.