Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Услови

Ние Ви нудиме и дополнителни предности. Кај нас добивате 2% Cashback и 2.5 Shopping Points за купување од МКД 6.500. Овие предности важат исклучиво за аранжмани во сопствена режија на ТА ТУРИСТ, односно не важат за оние аранжмани каде ТА ТУРИСТ се јавува како посредник на други туроператори(објавени на нашата веб страна). Ве очекуваме!

Опис

Турист Туристичка Агенција е основана 16.02.1994 год. 
Застапници сме за : Tez Tour, Trabase, Goglobal ...
Турист е член на : Травел Линк Групацијата, IATA, Amadeus,Galileo
работиме и реализираме повеќе сегметни од туристичката индустрија: 
- летни и зимски одмори, City Break
- трансфери и Rent a car услуги
- индивидуални и групни патувања
- семинари, конкгреси
- посредување на туристички визи
- хотелски и авионски резервации низ целиот свет
- крстарења ..
Освен тоа, ние Ви ги нудиме и дополнителни предности. Кај нас добивате 2% Cashback и 2.5 Shopping Points за купување од МКД 6.500. Овие предности важат исклучиво за аранжмани во сопствена режија на ТА ТУРИСТ, односно не важат за оние аранжмани каде ТА ТУРИСТ се јавува како посредник на други туроператори(објавени на нашата веб страна). Ве очекуваме!
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од T.A. Turist?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.