Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

ШУРБЕ СТИЛ Битола
Кај нас можи да пронајдите се она што го нема кај другите.
Широк асотриман на 
Бои и Лакови
Железарија
Водовод и Одвод
Браварија
Лепаци 
Поликолор
Електрика 
Пластичарија 
и се друго за да вашиот дом изгледа прекрасно.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од SHURBE STIL?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.