Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Usam komerc vi gi nudi najkvalitetnite zemjodelski proizvodi kako pcenica i jacmen. nie vi nudime lubenici i dinji so visok kvalitet.Usam komerc isto taka vrsi ptodazba i na jagninja.Rabotime samo na golemo

Не можете да ја најдете вашата нарачка од USAM Komerc?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.