Business TEN Solution

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    B2B

Контакт

Опис

Бизнис Тен Солушн ДОО Ви нуди пофесионална услуга од областа на финансиите, бизнис дијагностика, изработка на деловни и стратегиски планови, cost benefit анализа, cash flow, подготовка на потребна документација за IPARD програмата и пристапност до фондови, како и специјализирани in house обуки според НЛП методологија за подобрување на перформансите на Вашиот тим.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.