Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Услови

Ние Ви ги нудиме и Cashback World pредностите. Кај нас добивате 2% Cashback и 2.5 Shopping Points за купување од МКД 6.500,00. Овие предности не важат за аранжмани кои подлежат на попуст , како и на арнжмани со Early Booking и Last Minute цени. Cashback се добива исклучиво за аранжмани во сопствена режија на ТА Ариес, односно не важат за оние аранжмани каде ТА Ариес се јавува како посредник на други туроператори. Ве очекуваме!

ОписТА Ариес е основана во 1999 година, со тенденција на постојано збогатување на понудата во туризмот и туристичката индустрија збогатена со најновите трендови. ТА Ариес во рамките на својот асортиман Ви ги нуди следните услуги:Tуризам & ТУР ОПЕРАТОРИ, Онлајн Продажба, Летни одмори, Визи, Скијање-зимување, Далечни патувања, Европски патувања, Wellness&Spa-аранжмани, Спортски патувања, Меден месец пакети,Туристички пакети за државни и верски празници, Резервации и продажба на авионски билети, Наменски патувања и пакети и Бизнис пакети. Освен тоа, ние Ви ги нудиме и Cashback World Предностите. Кај нас добивате 2% Cashback и 2.5 Shopping Points за купување од МКД 6.500,00. Овие предности не важат за аранжмани кои подлежат на попуст , како и на арнжмани со Early Booking и Last Minute цени. Cashback се добива исклучиво за аранжмани во сопствена режија на ТА Ариес, односно не важат за оние аранжмани каде ТА Ариес се јавува како посредник на други туроператори. Ве очекуваме!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ARIES?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.