Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Целосна организација и изнајмување комплетна техничка подршка за секаков вид на настани и прослави ..
Звук, Видео, Осветлување, HD Проектори и проекциони платна, бина, рампа/алуминиумски конструкции и секаков вид на конференциска опрема, снимање, фотографирање, пренос во живо ...

Technical & Creative support, organization and implementation of Concerts, Festivals, Conferences, Promotions and Celebrations.
*Let us share our experience and expertise with you and help you to bring your event dreams to life.

Organization of Corporate Events:
- Conferences
- Promotions
- Celebrations
- Concerts
- Festivals

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KLS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.