Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

„Астраион турс“ е компанија која се занимава со превоз на патници повеќе од 10 години. компанијата располага со модерни туристички автобуси кои ги исполнуваат сите европски стандарди. Во склоп на компанијата работи и туристичка агенција „Астраион травел сервис“ која се занимава со организирање на:патувања, екскурзии, концерти, летувањa и зимувања, новогодишни аранжмани, и секаков вид на слободен превоз, во земјатa и во странство. Агенцијата во секој момент располага со автобуски и авио билети за сите дестинации во земјата и во странство.

 Aстраион турс е компанија која е докажана во својата работа со превоз на патници во странство, располага со повеќе автобуси кои се обраќаат  директно на линија која ги поврзува градовите Струмица (Р.М) и Пијаченца (Р.Италија) секоја Среда и Сабота, во текот на целата година. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ASTRAION TURS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.