RECH INTERGRADBA I NEDVIZHNOSTI

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


Компанијата РЕЧ Интерградба и Недвижности се занимава со издавање, посредување и изведба на станбен и деловен простор и секаков вид на градежни работи и располага со сопствен недвижен имот кој се нуди по најповолни цени на пазарот во Велес и Скопје. Ние вршиме посредничко-деловни односи при продажба, купување или изнајмување на станбен и деловен простор.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од RECH INTERGRADBA I NEDVIZHNOSTI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.