Cashback & Shopping Points

 • 2% + 2,5 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 08:00 - 15:00
  Сабота 08:00 - 13:00
  Недела 00:00 - 00:00
 • Контакт
  mob: +389 78 660 632
  mob: +389 75 225 722
 • ID на Трговски Партнер
  36301237

Опис

Орто ШУС се занимава со подологија (гранка од ортопедијата - наука за нозе),односно ги спречуваме и лечиме проблемите кои доагаат од стапалата и нозете:
- болки во стапалата, колената и подколениците, колковите,`рбетниот столб, грбот, вратот, рамото, отоци, трнење (трпнење), плускавци, проширени вени, деформитети на стапала (pedes plani, planovalgi, pedes, excavati, hallux valgus), проблеми со коските и мускулите на вашето тело. Изработка по мерка на ортопедско анатомски: влошки, чевли, кломпи, обувки, помагала, влошки и чевли за лица по претрпен мозочен удар, влошки и чевли за лица со пократка нога, влошки и чевли за лица пред и после операција на колк, влошки и чевли за лица со детска парализа, работни обувки за медицински лица, пекари, месари, фризери-козметичари и за сите професии кои имат потреба од работни чевли и обувки. Исто така изработуваме чевли и секаков вид на обувки и влошки на големо и мало по нарачка.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Orto SHUS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.