Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Најдобрата изработка на оптички леќи, продажба на оптички и сончеви очила, контактни леќи и аксесоари. Ви стоиме на располагање.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од INTEROPTIK?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.