Cashback & Shopping Points

 • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 16.5.2023 до 31.5.2023
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 09:30 - 20:00
  Сабота 09:30 - 19:00
 • Контакт
  mob: +389 78 832 041
 • Продажно место на Ваучери
   
 • ID на Трговски Партнер
  36301226

Опис

Најдобрата продавница во градот за машки, женски и детски обувки! Ви стоиме на располагање за сите ваши потреби. Ние сме тука за Вие да се чуствувате удобно во вашите обувки.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од DADI BOSS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.