Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Компанијата Филтри Лакшми е на пазарот од 2007 година и има долгогодишно искуство со продажба на секаков вид на филтри за автомобили,камиони,автобуси градежни машини,како и со секаков вид на моторни масла.
Застапници сме за повеќе производители на филтри со кои што можеме да обезбедиме врвен квалитет,а притоа да уживате во нашите ниски цени со искористување на Lyoness предностите.
Но,сепак да напоменеме дека..Quality is our target!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Filtri Lakshmi?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.