Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

Белиер кафе, место за спортски дружења, кафе, релаксација.
пријатно место и во зима и во лето, во центарот на Скопје, зад легендарната Универзална сала.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Belier Cafe?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.