Cashback & Shopping Points

  • Само членови може да ги видат предностите од пазарувањето
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


ВАШИОТ ПОСЛЕДЕН CASHBACK! Нудиме голем избор на погребална опрема, ископ и закоп, превоз локален и меѓународен, правење некролози итн... Кај нас добивате 7%  Cashback и 1  Shopping Points за купување од МКД 6,500.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Nirvana uslugi?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.