Kolonijal Brzi Roko

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник 06:00 - 22:00
 • Контакт
  моб: +389 71 822 020
 • ID на Трговски Партнер
  36301164

Опис

Колонијал Брзи Роко Ком Ви нуди широк асортиман на прехрамбени и кондиторски производи. Кај нас можете да пронајдете се што ви потребно по најниски цени. Ние располагаме со прехранбени производи и разни безалкохолни и алкохолни пијалоци, производи за лична хигиена како и свежо овошје и зеленчук. Ние сме лоцирани во село Богомила. Повелете посетете не!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Kolonijal Brzi Roko?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.