ELAN-TRANSPORT NEGOTINO

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

ДТШ Елан-Транспорт ДООЕЛ
ул. Индустриска бр.58
1440 Неготино
Македонија
Се занимава со товарен патен транспорт во внатрешен и меѓународен сообраќај.
Располагаме со ладилници и цистерни за превоз на опасни материи.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ELAN-TRANSPORT NEGOTINO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.