Cashback & Shopping Points

 • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 07:30 - 22:00
  Недела 08:00 - 22:00
 • Контакт
  тел: +389 45 225 450
 • ID на Трговски Партнер
  36301153
 • Card Pick Up
  Можете да получите от този партньор myWorld Card от тип кредитна карта.

Опис

Апека Бел Лек се наоѓа во Кичево на ул.Маршал Тито бр.115
Аптека каде што се издаваат лекови на позитивна листа од фондот за здравство,
ОТЦ продукти,медицинска брендирана козметика,медицински помагала,реномирани бебешки продукти.
Бел Лек секогаш достапни за вас.Со почит

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Apteka Bel Lek?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.