Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

ДелЦо е целосно лиценциран професионален давател на административни услуги и услуги на достава во Република Македонија. ДелЦо е единствената компанија за достава во Република Македонија која е специјализирана за достава на правни документи. Имаме огромно искуство во оваа област и ја извршуваме доставата на правни документи со особено внимание. Исто така, имплементиравме специјални процедури кои ги прават нашите услуги единствени, високо квалитетни и ефикасни.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од DelCo?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.