Cashback & Shopping Points

  • 1% + 1 Standard
  • 2% + 1 23 - Независен трговец на мало
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Продажба на артикли од програмата на:                               
- Идеал Шипка
- Дукат
- Љубљанска млекара
- Фикопласт(биоразградливи кеси)
-производи од  хартија и хартиена амбалажа
-алуминиумска фолија 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од GS Kompani?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.