Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Продажба на кнауф,стиропор, ламинат, плочки, санитариија, бои и лакови, водовод, одвод, штрафовска роба, електрика, ЛЕД осветление Сите видови на стиропорни и алуминиумски лајсни.Лајсни за фасади и слично, рачни алати. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BS Gradba?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.