Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

КОНИ-КОПИ е единствен овластен Дистрибутер на SHARP Electronics за Р. Македонија. Исто така сме овластен Дистрибутер и на KATUN, Производител со 37 години искуство во областа на Тонерите, Репро материјалите и Резервните делови за Копири, Принтери и Дупликатори. Располагаме и со комплетна програма Опрема и Материјали за Сублимација. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од KONI - COPY?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.