Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Основана во 2006 година како репро студио со мисија да ги подигне стандардите во издаваштвото на повисоко ниво, денес Арс Ламина – публикации е најголемиот и најважниот издавач на академската и научната литература во земјата, со преку 1000 објавени наслови од областа на економијата, правото и политичките науки, архитектурата и градежништвото, медицината, земјоделството, како и во современата белетристика и детската литература, преку објавување на домашни автори и на преводи на македонски јазик на најпродаваните и најнаградуваните светски автори. Арс Ламина е на официјалната листа на 200 најуспешни компании во Македонија. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Ars Lamina?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.