Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Nasata firma se zanimava so distribucija i prodaz na golemo i malo na bezalkoholni pijaloci, kafe ekspreso, voda pela i akva rosa i site proizvodi od programata na Grozd strumica i drugi proizvodi.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од JORDAN SIS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.