Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Мотото на нашата фирма е задоволни потрошувачи. Тоа се трудиме да го постигнеме со добра и квалитетна понуда, ниски цени и љубезна услуга.
Вашата доверба како наши лојални и задоволни потрошувачи ја оправдавме со 20 - годишното работење и постоење. Воедно ќе се трудиме да се движиме и равиваме во истата насока и во наредните години.


 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Dakomak?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.