Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Во Оптика Плус може да најдете диоптриски и сончеви рамки од брендовите RAY BAN, VOGUE, DOLCE&GABBANA, POLICE, EMPORIO ARMANI, HUGO BOSS, сите видови на контактни леќи - Airoptix, Soflex, Bausch&Lomb.
Вршиме продажба на сите видови диоптриски стакла, кои се од Италијанско, Француско и Јапонско производство.Видови на стакла - LTL (Италија), ESSILOR (Франција) i HOYA (Јапан).

Вашиот Вид е најскапоцен дар, затоа заштитете го со најдоброто.
Повелете посетете не, во нашиот продажен салон на ул. Гоце Делчев бр. 45, Куманово. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Optika Plus?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.