Kebapcilnica DESTAN Skopje

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Најквалитетни и највкусни кебапи во градот, сезонски салати, безалкохолни и алкохолни пијалоци по атрактивни цени. Може да се нарача и поголема количина на нашите производи по атрактивни цени. Нарачките за поголема количина се нарачуваат на тел. бр. 02 3138 651.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Kebapcilnica DESTAN Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.