Avto servis Veshta Raka

Cashback & Shopping Points

 • 3% + 2,5 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник 08:00 - 16:00
  Вторник - Сабота 08:00 - 17:00
 • Контакт
  mob: +389 70 214 918
  +389 76 406 308
 • ID на Трговски Партнер
  36300980

Опис

Ви нудиме решенија за вашиот автомобил - поправки, сервисирања, ремонт, брз сервис, замена на уље, бушење на цилиндри, репарирање на радалици, рамнење на декл.

Нашето долго искуство е гаранција за долг век на вашиот автомобил.

Вршиме и сервисни услуги на сите земјоделски машини. 

Авто сервисот се наоѓа во с. Куклиш. 

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Avto servis Veshta Raka?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.