Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 47 - Аптека по 6500 MKD Купување
  • 2% + 1,5 Standard по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


Аптеката е лоцирана спроти медицинскиот центар, поседува голем простор во кој лековите се чуваат според највисоки стандарди. Покрај лекови, аптеката поседува и богат асортиман за широка потрошувачка. Исто така, аптеката поседува и стручен кадар кој ви е на располагање од  08-24 часот.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Humana 2?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.